top of page

Ik stop en ga door

Bijgewerkt op: 25 okt. 2023

BLOG 3 | Ik stop en ga door


Over mijn besluit om te stoppen en daarmee een liefdevolle stap te zetten voor La Luz.


Wist jij dat ik, naast La Luz, ook mijn eigen Pedicure praktijk heb? Met 200 lieve patiënten is VOET al jaren een groot succes en daarmee mijn houvast en betrouwbare inkomstenbron. Toch merk ik steeds vaker dat het combineren van mijn twee passies mijn focus verdeelt en me steeds vaker over mijn eigen grenzen duwt. Dit heeft geleid tot lichamelijke klachten die ik niet langer kan en wil negeren. Daarom heb ik besloten om per direct te stoppen met VOET.Een belangrijke en spannende beslissing, die mijn leven en mijn werk ingrijpend en positief verandert. Vanaf nu kan ik me volledig concentreren op La Luz en haar prachtige missie: het verspreiden van liefde en licht door de verkoop van affirmatie armbandjes. Dit mag méér, grootser én wereldwijd!


Mijn dromen voor La Luz

· La Luz gaat, met mijn volle aandacht, een positief verschil maken in de wereld!

· We gaan groeien: méér Women Empowerment, een grotere Collectie én wereldwijde verkooppunten.

· We blijven steun bieden aan Free a Girl: een stichting die zich inzet tegen seksuele uitbuiting van kinderen.

· Ik zal vrouwen inspireren en motiveren via mijn eigen levensverhalen en mijn BLOGS.

· Een uitbreiding op de Collectie voor Kids: zij zijn onze toekomst!


SHE BELIEVED SHE COULD, SO SHE DID

She believes she can, so she does

I BELIEVE I CAN, SO I DOStorytellers gezocht

Om mijn doelen te bereiken, ga ik getalenteerde storytellers vinden die me kunnen helpen om mijn boodschap op een effectieve en liefdevolle manier over te brengen. Daarom doe ik een beroep op jullie, mijn dierbare lezers: willen jullie me alsjeblieft helpen? Ben jij of ken jij een getalenteerde storyteller die gelooft in mijn missie en dromen? Ik nodig je van harte uit om contact met mij op te nemen via info@laluzlifestyle.com. Laten we samenwerken en daarmee de wereld een beetje mooier en liefdevoller maken.Bedankt

Bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun en begrip tijdens de overgangsperiode tussen VOET en La Luz. Bedankt voor de vele affirmatie armbandjes die jullie al bij me gekocht hebben. Bedankt voor de enthousiaste posts die jullie steeds plaatsen op mijn Socials. Ik voel me enthousiast over de nieuwe weg die ik insla en ik kijk er naar uit om jullie binnenkort meer te vertellen over de spannende ontwikkelingen bij La Luz.Met liefdevolle groeten,
259 weergaven12 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page