top of page

ONS VERHAAL

made with love arbuba (3).png

VANESSA

Ik ben Vanessa 42  zomers jong en ik ben dankbaar dat ik ben waar ik ben in het leven. Ik geniet van de simpele dingen en mediteer elke dag om rust in mijn hoofd te houden. Iedere dag neem ik de tijd om na te denken over waar ik dankbaar voor ben en wat mijn doelen zijn. Dit helpt me om gefocust te blijven op wat belangrijk voor mij is. Het is een geweldig gevoel om omringd te zijn door zoveel liefde en geluk.

IMG_2732.jpeg
armbandjes_affirmatie_laluz_lieveteksten-6752.jpg
made with love arbuba (3).png

ARUBA

Aruba is mijn tweede thuis, ik heb mijn grote liefde op dit magische eiland ontmoet, en we trouwden aan de ongerepte kustlijn. Een paar jaar lang hadden we zelfs de prachtige kans om op deze prachtige plek te wonen met onze zoon. Zelfs nu, vele jaren later, is Aruba mijn tweede thuis gebleven - een plek waar ik kan ontspannen en ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven terwijl ik weer in contact kom met de natuur en vreugde vind in eenvoudige genoegens. Ik zal al mijn herinneringen aan dit buitengewone eiland en de lieve mensen daar altijd koesteren .

made with love arbuba (3).png

AVONTUUR

Het leven zit vol verrassingen, zowel goede als slechte. Soms lijkt het pad dat we moeten volgen duidelijk en helder, maar op andere momenten kan het moeilijk zijn en vol kronkels en bochten. Voor mij is dit vaak zo geweest. Ik heb hard moeten werken en mijn eigen weg in het leven moeten vinden, en onderweg heb ik uitdagingen moeten overwinnen en tegenslagen moeten incasseren. Maar ondanks alles heb ik nooit mijn doelen uit het oog verloren of mijn dromen opgegeven. Uiteindelijk hebben dat doorzettingsvermogen en die toewijding me gebracht waar ik nu ben: een sterke, onafhankelijke vrouw die echt van haar leven houdt en van alles wat het te bieden heeft.

IMG_2727.jpeg
armbandjes_affirmatie_laluz_lieveteksten_feelthefearanddoitanyway.jpg
made with love arbuba (3).png

ANGST

Een paar jaar geleden had ik nooit durven dromen dat mijn onderneming zo’n succes zou zijn. In die tijd werd ik tegengehouden door een diep gevoel van onzekerheid en angst. Ik geloofde niet in mezelf of in mijn capaciteiten, laat staan dat ik dacht dat ik ooit mijn eigen keuzes zou kunnen maken en mijn dromen vrij zou kunnen nastreven. Maar na het overlijden van mijn vader ben ik opzoek gegaan naar wie ik ben en wat ik wil; een écht zelfonderzoek. Ik begon met de belemmerende overtuigingen die mijn denken zo lang hadden bepaald van me af te schudden: dat als je voor een dubbeltje geboren bent, je nooit een kwartje zult worden, bijvoorbeeld. Deze overtuigingen waren niet alleen onjuist, maar ze hielden me ook tegen om mijn ware potentieel te bereiken. Toen de negatieve gedachten eindelijk verwijderd waren, voelde ik me bevrijd. En vandaag, jaren later, kijk ik terug naar waar ik begon en ben ik ontzettend trots.

made with love arbuba (3).png

INNERLIJKE KRACHT

Door destijds regelmatig yoga en mindfulness te beoefenen, kreeg ik een nieuw gevoel van innerlijke kracht en helderheid. Ik kwam meer in harmonie met mijn lichaam en geest en leerde mezelf te accepteren zoals ik was, in plaats van te wensen wat nooit zou kunnen zijn. Dit nieuwe gevoel van vrede hielp me de moedige stappen te nemen die nodig waren om mijn dromen te verwezenlijken.

IMG_1572.jpeg
armbandjes_affirmatie_laluz_lieveteksten_ibelieveinme.jpg
made with love arbuba (3).png

VOEDSELBANK

Als vrijwilliger was mijn eerste ervaring met het helpen bij de voedselbank op Aruba een enorme openbaring. Ik had nog nooit écht gezien hoe slecht de situatie was voor mensen die met honger te kampen hadden, en toen ik kleine kinderen in zo'n trieste situatie zag, wilde ik iets doen.

 

Dus, begon ik armbanden te maken. Het was niet makkelijk, maar na veel doorzettingsvermogen lukte het me om ze allemaal te verkopen! In totaal hebben we in 3 weken tijd 2000 gulden opgehaald.

 

Mijn werk als vrijwilliger heeft me laten zien dat er altijd manieren zijn waarop we het leven van anderen kunnen verbeteren - hoe groot of klein onze inspanningen ook mogen zijn. Of het nu gaat om tijd doneren of financiële steun bieden, er is altijd wel iets wat we kunnen doen om een verschil te maken in iemands leven. En voor mij is er niets dat meer voldoening geeft dan dat.

made with love arbuba (3).png

ONDERNEMING

Na als vrijwilliger geholpen te hebben, wilde ik vaker van betekenis zijn en na onze terugkeer in Nederland kwam mijn beste vriendin met het idee om een eigen onderneming te starten, dit werd; Zoet. Mijn eigen bedrijf starten en mensen blij maken met een sieraad of cadeau met een betekenis. Het was het beste gevoel van de wereld om je eigen baas te zijn en mensen te laten glimlachen. Er is mij altijd verteld dat ik een natuurlijke gave heb om mensen zich goed te laten voelen en dat is wat ik het liefste doe. Iemands dag goedmaken met een eenvoudige daad van vriendelijkheid is het meest dankbare gevoel ooit. Ik ben zo dankbaar dat ik mijn passie heb kunnen omzetten in een succesvol bedrijf.

armbandjes_affirmatie_laluz_lieveteksten_choosehappy_stainlesssteel_6784.jpg
armbandjes_affirmatie_laluz_lieveteksten_vriendsschap_soulsisters_bff.jpg
made with love arbuba (3).png

LA LUZ LIFESTYLE

In de afgelopen jaren is Zoet uitgegroeid van kleine startup tot een bloeiend lifestyle merk. Daar hoorde ook een nieuwe naam en branding bij en dit is La Luz geworden, oftewel het licht.

De naam La Luz is bedacht door de allerliefste Arubaanse Cheryl die jaren juf is geweest op het mooie Aruba en nu actief is voor Hunga Teca een stichting die zich inzet voor de kindjes op Aruba samen met een team van mooie krachtige vrouwen.

made with love arbuba (3).png

LIEFDE

Teruggeven is altijd belangrijk voor mij geweest, en het is een van de redenen waarom ik heb besloten een eigen bedrijf te beginnen. Ik wilde een merk creëren dat niet alleen succesvol zou zijn, maar ook een positieve impact op de wereld zou hebben. We doneren een perscentage aan Free a Girl. Het voelt goed om te weten dat we een verschil maken, en we zullen blijven doen wat we kunnen om anderen te helpen.

armbandjes_affirmatie_laluz_lieveteksten_edelstenen_seleniet_engelensteen_selenhart_cadeau
armbandjes_affirmatie_laluz_lieveteksten-6632.jpg
made with love arbuba (3).png

DANKBAAR

Ik wil je hartelijk bedanken dat je de tijd hebt genomen om mijn verhaal te lezen. Door mijn reis van zelfontdekking en zelfkennis heb ik me iets heel belangrijks gerealiseerd: dat elke vrouw werkelijk mooi is. En dat moet meer gezegd worden.

 

Als vrouwen zijn we zo vaak gefocust op onze gebreken en tekortkomingen, vergelijken we onszelf ongunstig met anderen of dwingen we onszelf om aan onrealistische schoonheidsnormen te voldoen. Maar ik geloof dat het voor ons van vitaal belang is om samen te komen en elkaar op te beuren, in plaats van elkaar af te kraken. We moeten elkaar steunen in onze inspanningen, elkaars successen vieren en elkaar de kracht geven om het beste uit onszelf te halen.

 

Dit kan op allerlei manieren - door lieve woorden of daden, cadeaus die attent en betekenisvol zijn, een armband met een speciale mantra die je kunt dragen als een dagelijkse herinnering aan hoe waardig en geliefd je werkelijk bent. Welke vorm je ook kiest, liefde, kennis en licht is iets wat we allemaal verdienen in ons leven. Dus laten we samenkomen en het waarmaken! Nogmaals bedankt voor je tijd, en voor alle geweldige dingen die we samen zullen bereiken.

bottom of page