top of page
IMG_2718.jpeg

Welkom bij onze B2B Wholesale-pagina!

We zijn verheugd dat je geïnteresseerd bent in onze missie en graag onze geweldige affirmatie armbandjes wilt verkopen.


Bij ons draait alles om het verspreiden van positieve energie en het inspireren van mensen om het beste uit zichzelf te halen. Bovendien willen we graag ons steentje bijdragen aan een betere wereld. Daarom doneren wij voor ieder verkocht armbandje €1 aan Free a Girl, een organisatie die zich inzet voor de bevrijding van jonge kinderen die seksueel worden uitgebuit.

Als je een retailer bent en geïnteresseerd bent in het toevoegen van onze armbandjes aan je assortiment, laat dan alsjeblieft een bericht achter met je gegevens. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en je meer informatie te geven over onze producten, prijzen en voorwaarden.

 

Onze affirmatie armbandjes zijn niet alleen stijlvol en van hoge kwaliteit, maar ze dragen ook een krachtige boodschap van positiviteit en zelfliefde uit. Klanten zullen dol zijn op het dragen van deze armbandjes als een dagelijkse herinnering aan hun innerlijke kracht, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan het goede doel van Free a Girl.

 

Stuur ons vandaag nog een bericht met je gegevens, zodat we snel van start kunnen gaan en samen een positieve impact kunnen maken.

Yes, ik wil graag retailer worden!

Bedankt voor je berichtje, we nemen snel contact met je op!

bottom of page