top of page

COLLECTIE

made with love arbuba (3).png

LOVE & LIGHT

Onze missie is het verspreiden van liefde en licht.

Wij werken aan een wereld waarin mensen tevreden mogen zijn over wie ze zijn en waar ze vanuit liefde leven. Ik ervaar de kracht van liefde elke dag door in mezelf te geloven en vanuit mijn hart te leven.

Als ondernemer is het voor mij belangrijk om niet alleen licht te verspreiden, maar ook goed voor mezelf te zorgen, zodat ik anderen via La Luz met alle enthousiasme kan inspireren!

IMG_3748.jpeg
thumbnail_IMG_0133.jpg
made with love arbuba (3).png

MANTRA ARMBANDJES

Mantra armbanden zijn meer dan alleen een mode statement. Gemaakt met liefde en intentie, zijn deze armbanden krachtige herinneringen aan onze persoonlijke affirmaties. Of we nu een dagelijkse dosis motivatie nodig hebben of een boost van vertrouwen, mantra armbanden kunnen ons helpen om gefocust te blijven op onze doelen.

made with love arbuba (3).png

NATUURSTENEN

In onze webshop verkopen we natuurstenen omdat we geloven in hun kracht. Elke steen heeft zijn eigen unieke energieën en vibraties, die kunnen worden ingezet voor o.a. genezing, bescherming en manifestatie.
De stenen die wij verkopen o.a. - de gouden driehoek, tijgeroog, en maansteen - behoren tot de meest krachtige en populaire stenen die er zijn.

IMG_3752.jpeg
IMG_3736.jpeg
made with love arbuba (3).png

KLEDING

In onze webshop verkopen we kleding met een betekenis. Elk stuk is stijlvol en vol liefde. Wij geloven dat kleding je een goed gevoel moet geven, en daarom verkopen we alleen kledingstukken die we zelf met trots zouden dragen. We hopen dat onze kleding een beetje geluk in je leven zal brengen, en dat je de liefde zult verspreiden door ze vaak te dragen. 

made with love arbuba (3).png

CADEAUS

Een cadeau wordt altijd gewaardeerd, maar een cadeau met betekenis is nog specialer. In onze webshop verkopen wij liefdevolle cadeaus die zeker een glimlach op het gezicht zullen toveren. Van armbanden en natuurstenen tot liefdevolle kleding, we hebben voor ieder wat wils. En wat nog unieker is, is dat elk cadeau wordt geleverd met een gratis handgeschreven boodschap. Of je nu op zoek bent om jezelf of een speciaal iemand te trakteren, onze webshop is dé plek om een liefdevol cadeau te vinden. Dus blader door onze selectie en vind de perfecte manier om licht en liefde te verspreiden.

LiefsVanFleur-7043.jpg
IMG_3836.jpeg
made with love arbuba (3).png

SUMMER COLLECTION

Er is iets aan de zomer dat ons gewoon een vrij gevoel geeft. Misschien zijn het de lange dagen en warme nachten, of de manier waarop de wereld tot leven lijkt te komen met kleur en leven. Wat de reden ook is, we kunnen niet anders dan ons laten inspireren door het seizoen van de zon. Daarom staat onze webshop vol met producten die de essentie van de zomer vastleggen. Van armbanden geïnspireerd op het strand tot prachtige zomerjurken, we hebben alles wat je nodig hebt om volop van het seizoen te genieten. Dus of je nu op zoek bent naar een nieuw accessoire om aan je zomergarderobe toe te voegen of naar een cadeau voor een speciaal iemand, neem zeker een kijkje bij onze Summer Collection. 

bottom of page