top of page

Armbandjes voor kids

Bijgewerkt op: 6 nov. 2023

Blog 1 Nieuw

ARMBANDJES VOOR KIDS


Al een aantal maanden roep ik het: ik ga een blog schrijven!


Ik wil meer in contact zijn met mijn nieuwe vriendinnen, want zo noem ik jullie, mijn volgers. Er zijn veel lieve vrouwen op mijn pad gekomen en volgers is niet meer het juiste woord. Het dekt gewoon niet meer de lading, er is zóveel liefde! Ik weet zeker dat wij vrouwen veel samen kunnen bereiken en elkaar kunnen motiveren. Elkaar een hart onder de riem steken en samen liefde en licht verspreiden.


Een blog schrijven draagt daaraan bij, zodat jullie mij beter leren kennen. Een blog dus, voor mijn nieuwe vriendinnen. En dat vínd ik toch SPANNEND!! Dus hup, uit mijn comfort zone… gelijk een mooi onderwerp voor deze eerste blog.


Want weet je wat mijn gedachten waren de afgelopen maanden?

• Ik ben niet de beste schrijfster!

• Wat heb ik eigenlijk te vertellen?

• Wie zit hier nu op te wachten?


Ik was een klein onzeker meisje

Bovenstaande overtuigingen belemmerden mij. Ik werd er onzeker van. En die onzekerheid begon bij mij al vroeg. Ik werd als klein meisje gepest en durfde niet hardop te praten in de klas. Ik heb de afgelopen jaren een lange reis gemaakt, een reis in mezelf en met mezelf. Ik heb mijn onzekerheid van dichtbij durven bekijken en beetje bij beetje uitgepakt. Ik ben daardoor gegroeid tot wie ik nu ben. Onbewust bracht ik mijn belemmerende overtuigingen van hierboven, wel nog steeds over op mijn zoon van 9. Dat wilde ik niet meer! Ik wil een mooi voorbeeld zijn, voorleven. Durven! De motivaties die ik gevonden heb, met hem delen.


Mijn zoontje

Mijn zoontje van 9 heeft het moeilijk met zijn emoties en vindt het lastig om zich te concentreren in een drukke klas. Zijn hoofd zit altijd vol en hij is onzeker over wat hij kan en wat hij wil. Mijn moederhart breekt als ik hem zo zie worstelen. Dus ik wil iets doen! Ik ga iets doen! Sterker nog, ik heb het al gedaan! Voor mijn zoon en natuurlijk voor alle andere kindjes op de wereld.


Armbandjes met positieve motiverende spreuken voor kids

Ik maak armbandjes met positieve spreuken en lieve teksten, om mijzelf en jou dagelijks te motiveren. Om je te inspireren en aan te moedigen. Om je te vertellen dat jij, ook al voelt het nog onzeker en oncomfortabel, in jezelf mag geloven. En die armbandjes zijn er vanaf nu ook voor kids! Apetrots ben ik! Armbandjes met positieve motiverende spreuken voor kids. Voor jongens en voor meisjes. Armbandjes met lieve teksten die hen dagelijks motiveert. Want ik wil alle kids op de wereld een hart onder de riem steken en hen vertellen dat ze trots op zichzelf mogen zijn, no matter what! Immers, het mooiste datje later kan worden, is jezelf.
Ik kijk er erg naar uit meer positiviteit te verspreiden. Help je mee?


Liefs Vanes


230 weergaven16 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

16 Comments


Guest
Mar 09, 2023

Wat een mooie en motiverende blog Vanes!! Heel dapper dat je jezelf zo uit je comfort zone haalt en open bent. Dit helpt anderen zeker verder. Ook die positieve armbandjes voor kinderen, wat een goed idee! 😘😘 Noeni

Like
Vanes Hooijdonk
Vanes Hooijdonk
Sep 06, 2023
Replying to

Lief, bedankt voor je mooie woorden

Like

Guest
Mar 07, 2023

Wat een topper ben jij! De boodschappen verspreiden wij graag verder! Ook zeker voor mijn kindjes en alle andere kindjes in de wereld!! Liefs Samantha

Like
Vanes Hooijdonk
Vanes Hooijdonk
Sep 19, 2023
Replying to

Ontzettend lief

Like

TROTS OP JOU 🖤

Like

Guest
Mar 04, 2023

Mooi lieve Vanessa wat ben jij gegroeid in alles .Je mag oprecht trots op jezelf zijn . Liefs Tanja

Like

Guest
Mar 04, 2023

Lieve Vanes,

Wat dapper van jou dat je uit jouw comfort zone bent gestapt en zo je nieuwe vriendinnen jou een beetje beter laat leren kennen. Mooi om mee genomen te worden in jouw reis en missie. Met de uitbreiding van jouw nieuwe armbandjes speciaal voor kids bereik je een hele belangrijke doelgroep; de toekomst! Zij mogen al vanaf jongs af aan leren om in zichzelf te geloven. Heel mooi en zinvol, jouw missie! Liefs Susan

Like
Vanes Hooijdonk
Vanes Hooijdonk
Sep 19, 2023
Replying to

Ontzettend lief van je Susan

Bedankt

Like
bottom of page