top of page

THINGS WE LOVE!

Op deze pagina vind je de mooiste producten van andere prachtige vrouwen. Speciaal voor jou geselecteerd!

Maankalender met druppelkaart

Maankalender Lena.jpg
Druppelkaart.jpg
Maankalender.jpg

Deze prachtige poster (A3) van goudfolie is de mooiste aanvulling op je interieur! De maankalender geeft je duidelijk overzicht van de verschillende maanfases voor het jaar 2024.

 

Slaap jij onrustig met volle maan en kom je er altijd pas later achter waarom je je zo onrustig voelde? Met deze kalender in huis gaat de energie van de volle maan je dus nooit meer 'overvallen' omdat je precies weet wanneer de maanenergie inzet en wanneer ze weer verdwijnt. 

 

Inclusief druppelkaart

Op deze kaart zie jij hoe jouw menstruatie samenvalt met de maanfases gedurende het gehele jaar 2024. Onmisbaar dus!

 

De kalender en de druppelkkaart zijn een weldaad voor het vrouwelijke oog want ja...wij houden nou eenmaal van mooie dingen! Geef je dit goudstuk jezelf cadeau of ga je iemand anders er mee blij maken? Als bedankje doneren wij ook van dit product bij iedere bestelling aan Free a Girl 🩷

*Dit product heeft een affiliatielinkje. Dit betekent dat ik een kleine commissie krijg over de verkopen. Jij betaalt niets extra's! Het is een bedankje voor mij als enthousiaste gebruiker van dit product. Als je dit product koopt, wordt je doorverwezen naar een externe betaalpagina. 

bottom of page