top of page
IMG_2718.jpeg
BEN JIJ EEN GEPASSIONEERD VERSPREIDER VAN LIEFDE EN LICHT?

Hé liefhebber van positieve sieraden!

HEB JIJ EEN VOORLIEFDE VOOR SIERADEN DIE MOOI ZIJN ÉN EEN INSPIRERENDE BOODSCHAP MET ZICH MEEDRAGEN? DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!

Bij La Luz draait alles om het verspreiden van liefde en licht. Onze armbandjes zijn niet alleen stijlvol, ze zijn ook betekenisvol en een symbool van positiviteit en empowerment. La Luz is een merk dat gelooft in het verspreiden van positiviteit en het delen van liefdevolle boodschappen door middel van onze prachtige sieraden.

 

Als affiliate van ons merk krijg jij de kans om deel uit te maken van een beweging die zich richt op het verspreiden van liefde en licht in de wereld. Door onze sieraden te verkopen, help je anderen om positieve energie te omarmen en een beetje extra glans aan hun leven toe te voegen.

WORD JIJ AFFILIATE VAN LA LUZ?


Dan doe ik jou de volgende belofte:

  • Je ontvangt een aantrekkelijke commissiestructuur: voor elke verkoop die je genereert ontvang je 30% commissie!

  • Je krijgt toegang tot een uitgebreid assortiment van sieraden met betekenisvolle boodschappen, waardoor je klanten iets speciaals kunt bieden.

  • Continue ondersteuning van ons team om je te helpen succesvol te zijn als affiliate: denk aan marketingmateriaal en tips voor het promoten van onze sieraden.

Of je nu een gepassioneerde INFLUENCER, een toegewijde BLOGGER of gewoon iemand bent die graag POSITIVITEIT verspreidt, wij verwelkomen jou met open armen in onze missie. Laten we samenwerken om de wereld een beetje stralender te maken, één sieraad tegelijk.

Als dit resoneert met jou en je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan onze missie, meld je dan aan voor ons affiliate programma via onderstaande knop. Samen kunnen we een verschil maken en meer liefde en licht in de wereld brengen.

Met jouw affiliatie steun je tevens een goed doel. Voor elke verkochte armband doneren wij aan Free a Girl. Deze stichting strijdt tegen de seksuele uitbuiting van kinderen.

 

Lees hier meer over onze missie en waarom wij deze prachtige stichting een hart onder de riem steken.

Liefs,
Vanessa

Ik wil affiliate worden!

Bedankt voor de inzending, je hoort van ons!

bottom of page