top of page

Blog 5. De kracht van liefde en licht in donkere dagen

Bijgewerkt op: 17 jan.

Blog 5 | De kracht van liefde en licht in donkere dagenLa Luz groeit en daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Daarom doen wij iets terug!

Door alle ellende in de wereld vind ik het lastig de juiste woorden te vinden voor een nieuw blog. Toch voel ik juist nu de drang om positiviteit te verspreiden. Juist rond de feestdagen wil ik een lichtpuntje zijn. Dagelijks ontvang ik prachtige berichten over wat onze sieraden voor jullie betekenen.

En dat raakt me diep. Het is hartverwarmend om te zien hoe een klein gebaar van liefde en hoop, een groot verschil kan maken in iemands leven. En daarom deed ik deze maand iets extra’s... ik maakte 100 mama’s blij. Wat is jouw missie voor de donkere dagen?‘GELUK IS MOOIER ALS JE HET DEELT’ - Rocking Up X-mas

 

100 keer een blije mama

Ik kan het leed niet weghalen in de wereld.

Ik geloof wél in de kracht van energie. Daarom hebben wij deze maand 100 armbandjes gedoneerd aan Rocking Up X-mas. Rocking Up X-mas is een stichting die gezinnen in armoede met kerst in het zonnetje zet d.m.v. een luxe kerstpakket met voedsel en lieve cadeautjes voor vaders, moeders en kinderen. La Luz wil deze gezinnen hiermee laten weten dat ze er niet alleen voor staan. Hen heel even hun zorgen doen vergeten en kerst vieren zoals kerst bedoeld is.

 

La Luz steunt Free a Girl

Met de feestdagen in het vooruitzicht staan we uiteraard extra stil bij de meisjes die opgesloten zitten en geen uitweg hebben. Meisjes die dag in dag uit misbruikt worden, onder vreselijke omstandigheden. Daarom doneren wij voor ieder affirmatie armbandje aan Free a Girl, een fantastische stichting die zich voor deze meisjes inzet. Samen kunnen we een verschil maken! Ik blijf dankbaar dat ik door mijn La Luz missie een steentje kan bijdragen aan het verbeteren van deze schrijnende situatie.

 Spread Love waar je kunt

Sta jij er weleens bij stil dat een klein gebaar een groot verschil kan maken?

Heb jij een mooie ervaring die je wil delen naar aanleiding van onze sieraden?

Aarzel dan niet om te reageren onder dit blog. Jouw verhalen inspireren niet alleen mij.

Ze inspireren ook anderen die op zoek zijn naar een sprankje hoop in deze wereld.

 

Ik kijk ernaar uit om jullie verhalen te lezen en samen te werken aan het verspreiden van liefde en licht, niet alleen tijdens de feestdagen…. elke dag van het jaar!

 

Tot de feestdagen shop je met 20% korting

Code: Christmas20

 

Ik zou het lief vinden als je een reactie achter laat onder mijn blogs. Wist je dat ik daardoor direct beter vindbaar ben in Google?

   

Liefs,

 

100 weergaven5 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

5 Comments


Unknown member
Apr 28

Lieve Vanes, jij maakt de wereld een klein beetje mooier! ❤️

Like

Guest
Dec 22, 2023

Trots op jou, wederom!

Like
Vanes Hooijdonk
Vanes Hooijdonk
Dec 22, 2023
Replying to

Lief, bedankt

Lieve groet Vanessa

Like

Guest
Dec 21, 2023

Jouw mooie missie om liefde en licht te verspreiden maak je opnieuw waar met dit mooie gebaar voor al die vrouwen die het zo verdienen! Zo mooi, hoopvol en verbindend ✨


Like
Vanes Hooijdonk
Vanes Hooijdonk
Dec 22, 2023
Replying to

Wat een lieve mooie woorden

Bedankt Liefs Vanessa

Like
bottom of page