top of page

Blog 7 | Reflectie op het nieuwe jaar

Een Reis van Zelfontwikkeling en Avontuur.


In de afgelopen maanden heb ik bewust een kleine winterslaap gehouden.

Een periode van rust en reflectie om me te concentreren op het uitwerken van prachtige plannen voor La Luz. Het eerste kwartaal van het jaar stond in het teken van voorbereiding, vernieuwing en groei.


Nieuwe collectie


Een van de opwindende ontwikkelingen is de aanstaande lancering van de nieuwe collectie, inclusief kleding, als antwoord op de vele verzoeken die ik heb ontvangen. Volg je me al op Instagram? Daar hou ik je vol trots op de hoogte!


Affiliate

Daarnaast heb ik met trots affiliate programma's geïntroduceerd en hard gewerkt aan het optimaliseren van mijn eigen processen, met als doel om La Luz naar nieuwe hoogten te brengen.


Breathwork

Zoals velen van jullie weten, ben ik toegewijd aan mijn eigen zelfontwikkeling. Het is een reis die niet altijd makkelijk is, aangezien het soms vereist dat we alle lagen van onszelf afpellen om een betere versie van onszelf te worden. In de afgelopen maanden heb ik twee Breathwork-sessies met Trauma Release ondergaan. Een diepgaande ervaring die me heeft geholpen om dieper in mezelf te graven en veel oude bagage los te laten.

Interesse in Breathwork? Speciaal voor joumaakt Elise een mooie prijs, zodat je een Breathwork-sessie kan proberen. Een aanrader!


Reis naar Cappadocia    

Nu bereid ik me voor op mijn reis naar Cappadocia, waar ik volgende week naartoe ga voor een branding reis. Een avontuur vol nieuwe ervaringen, inspiratie en groei staat op me te wachten. Ik kijk er enorm naar uit om deze nieuwe bestemming te verkennen en me te laten inspireren door de prachtige omgeving en cultuur van Cappadocia.


Groeien met La Luz

De komende maanden zie ik voor me in het teken van rust, balans en avontuur.

Het is een tijd om te reflecteren, te herstellen en me voor te bereiden op wat er nog komen gaat. Ik kijk uit naar de verdere groei en evolutie van La Luz, en naar de voortzetting van mijn eigen reis van zelfontdekking en transformatie. Blijf op de hoogte voor meer updates en inzichten!

 

Met liefde en licht,

Vanessa 


Ik zou het lief vinden als je een reactie achter laat onder mijn blogs.

Wist je dat ik daardoor direct beter vindbaar ben in Google?

23 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Guest
Mar 18

❤️

Like

Guest
Mar 17

Lieve Vanes, je bent zo goed bezig! Echt een voorbeeld voor andere vrouwen! Ga zo door en waar mogelijk help ik je mee! Liefs Samantha

Like
bottom of page