top of page

Blog 8 | Een Tijd van Reflectie en Verbondenheid

Voor vrouwen van Alle SoortenMet Moederdag in zicht, deel ik graag mijn gedachten en gevoelens met jullie, te midden van een mix van vreugde, solidariteit en persoonlijke uitdagingen.


Met Free a Girl op de Impact Fair 

Recentelijk stond La Luz zij aan zij met Free a Girl op de Impact Fair.

Samen strijden we tegen seksuele uitbuiting van kinderen. We hebben die dag veel inspirerende mensen ontmoet én een concrete bijdrage kunnen leveren aan een zaak die van essentieel belang is. Deze ervaring heeft mijn hart vervuld met hoop en dankbaarheid, wetende dat we samen een verschil kunnen maken. Zelfs in de meest schrijnende situaties!


Moederdag

Moederdag doet me stilstaan bij de diversiteit van het moederschap en onze vrouwelijkheid. We zijn allemaal moeders op onze eigen manier, ongeacht onze wensen, verliezen of keuzes. Of je nu een biologische moeder bent, een moeder vanuit het hart, een toekomstige moeder of ervoor kiest geen moeder te zijn, de essentie van zorg en liefde verbindt ons allen.


Shop nu met 20% korting

Om deze viering van vrouwelijkheid en liefde te omarmen, bied ik jullie een speciale korting aan van 20%, op al onze prachtige sieraden.

Gebruik de code Moederdag20 bij het afrekenen, om van deze korting te profiteren en een uniek geschenk te vinden voor jezelf of voor een speciale vrouw in jouw leven.


Mijn moeder

Tegelijkertijd wil ik een persoonlijke noot toevoegen. Momenteel maakt mijn moeder een moeilijke periode door. Het gaat niet goed met haar gezondheid en de situatie is zorgelijk. Hierdoor ben ik wellicht iets trager in het beantwoorden van de lieve berichten en aanvragen die ik van jullie ontvang. Jullie begrip en steun betekenen ontzettend veel voor mij.


Laten we deze Moederdag vieren met open harten, solidariteit en steun voor elkaar. Wetende dat in onze verbondenheid en liefde de ware kracht schuilt om de wereld een beetje mooier te maken.

 

Met liefdevolle groeten en oprechte dankbaarheid,

Vanessa

 

Ik zou het lief vinden als je een reactie achter laat onder mijn blogs.

Wist je dat ik daardoor direct beter vindbaar ben in Google?


En volg je me al op Instagram? Daar hou ik je vol trots op de hoogte!


 

47 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Guest
May 11

Ontzettend mooi geschreven!

Heel veel sterkte met je moeder ♡

Like

Guest
May 03

Met jouw initiatieven en liefdevolle woorden maak je de wereld een stukje mooier 🫶🏼

Like
bottom of page