top of page
IMG_2718.jpeg

Welkom bij onze B2B Wholesale-pagina!

We zijn verheugd dat je geïnteresseerd bent in onze missie en graag onze geweldige affirmatie armbandjes wilt verkopen.


Bij ons draait alles om het verspreiden van positieve energie en het inspireren van mensen om het beste uit zichzelf te halen. Bovendien willen we graag ons steentje bijdragen aan een betere wereld. Daarom doneren wij voor ieder verkocht armbandje €1 aan Free a Girl, een organisatie die zich inzet voor de bevrijding van jonge kinderen die seksueel worden uitgebuit.

Onze affirmatie armbandjes zijn niet alleen stijlvol en van hoge kwaliteit, maar ze dragen ook een krachtige boodschap van positiviteit en zelfliefde uit. Klanten zullen dol zijn op het dragen van deze armbandjes als een dagelijkse herinnering aan hun innerlijke kracht, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan het goede doel van Free a Girl.

Als je een retailer bent en geïnteresseerd bent in het toevoegen van onze armbandjes aan je assortiment, meld je dan aan bij Orderchamp via onderstaande button.

 

We werken samen met Orderchamp om je de beste wholesale voorwaarden te bieden. Nieuw bij Orderchamp? Je krijgt 10% korting op je bestellingen, de eerste 30 dagen.

* *De voucher is alleen beschikbaar voor retailers uit NL/BE/DE/AT

bottom of page